EL: Duda uz Real Madrid

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Duda uz Real Madrid

Košarkaši Žalgirisa pobedili su u gostima Nižnji Novgorod sa 61:55, dok je Efes u Istanbulu savladao Dinamo Sasari sa 85:62 u utakmicama sedmog kola grupe A Evrolige.

 

FOTO: Ilustracija

 

Žalgiris je na gostovanju u Rusiji došao do veoma bitne pobede nad direktnim konkurentom za TOP 16 fazu Nižnjim Novgorod. Litvansku ekipu do trijumfa je predovdio Džejms Anderson sa 18 poena i sedam skokova, dok su nadomak "dabl-dabl" učinka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bili Robertas Javtoksa i Paulijus Jankunas sa po devet poena i 11 uhvaćenih lopti. U ekipi Nižnjeg Novgorod istakao se Tejlor Ročesti sa 15 poena i sedam asistencija, dok je Tarens Kinsi postigao 11.

 

Ekipa Dušana Ivkovića, Efes, pred svojim navijačima je i teoretski izborila plasman u Top 16 fazu Evrolige, pošto su ubedljivo savladali italijanski Dinamo Sasari.

 

"Dabl-dabl" učinak u ekipi Efesa Dario Šarić sa 18 poena i 11 skokova, dok je 16 poena dodao Milko Bjelica. S druge strane, u ekipi Dinama istakao se Rakim Sanders sa 11 poena.

 

U grupi A posle na deobi prvog mesta su Real Madrid i Efes sa po pet pobeda i dva poraza, treći je Žalgirs sa skorom 4/3, dok Uniks i Nižnji imaju po tri trijumfa i četiri poraza, a na poslednjem, šestom mestu Dinamo Sasari ima samo jednu pobedu iz sedam mečeva.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.