Dangubić zbog Evrolige bliži Zvezdi nego Partizanu?

Izvor: Sportal.rs, 28.Jul.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić zbog Evrolige bliži Zvezdi nego Partizanu?

Nemanja Dangubić je blizu prelaska u Crvenu zvezdu, piše Sport. Srpski reprezentativac je takođe od ranije na meti Partizana, ali kako se navodi, sve više naginje ka dolasku na Mali Kalegmegdan, pošto će mu crveno-beli predstojeće sezone ponuditi priliku da igra u Evroligi.

Na ovogodišnjem NBA draftu Dangubić je kao 54. pik izabran od strane Filadelfije, ali je ubrzo trejdovan u San Antonio. Dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << bek Mega Vizure može da se nada mestu u šampionskom timu NBA lige za nekoliko sezona, ukoliko za to vreme bude napredovao, a to mogu da mu donesu jedino jake utakmice u Evropi.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Reprezentativni bek Nemanja Dangubić blizu prelaska u Zvezdu?

Izvor: Blic, 28.Jul.2014

Prema pisanju „Sporta", košarkaški reprezentativac Srbije, Nemanja Dangubić, sve je bliži odluci da potpiše za Crvenu zvezdu Telekom...Dangubić je profesionalnu karijeru počeo u Hemofarmu iz Vršca, a 2012. godine je prešao u Mega Vizuru za koju je nastupao i prošle sezone...Ovog leta 21-godišnji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.