Pobeda Darušafake, odluka u Istanbulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Darušafake, odluka u Istanbulu

Košarkaši Darušafake pobedili su u gostima Bamberg posle produžetaka 99:97, pa će odluka o četvrtfinalisti Evrolige između Crvene zvezde i njih pasti u međusobnom duelu u Istanbulu.

Ekipa Dejvida Blata došla je do 15. trijumfa u elitnom takmičenju, koliko ima i Crvena zvezda, koja sutra igra protiv UNIKS-a, ali Darušafaka ima bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međusobni skor.

Tragičar meča bio je krilo domaćina Darijus Miler pošto je prvo u regularnom toku promašio šut za pobedu, a potom i za tri poena u produžecima.

Bamberg je u 39. minutu imao pet razlike, ali je Darušafaka uspela da preokrene, najviše zahvaljujući maestralnom američkom plejmejkeru Bredliju Vonamejkeru koji je fantastično vodio svoj tim postigavši 30 poena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pobjeda Darušafake, odluka u Istanbulu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2017, 09:26

BAMBERG - Košarkaši Darušafake pobijedili su u gostima Bamberg poslije produžetaka 99:97, pa će odluka o četvrtfinalisti Evrolige između Crvene zvezde i njih pasti u međusobnom duelu u Istanbulu...Ekipa Dejvida Blata došla je do 15. trijumfa u elitnom takmičenju, koliko ima i Crvena zvezda,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.