Bobi ponovo dominira Evroligom, ali je tenk iz Milana ukrao šou! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi ponovo dominira Evroligom, ali je tenk iz Milana ukrao šou! (VIDEO)

Centar Crvene zvezde je partijom u Madridu zaslužio da se nađe na drugom mestu ovonedeljne MVP liste u elitnom takmičenju

Zvezdin div opet pri vrhu! Boban Marjanović se našao na drugom mestu liste najkorisnijih igrača osmog kola Top 16 faze Evrolige pošto je odigrao fenomenalnu partiju protiv Reala u Madridu ostvarivši indeks korisnosti 35. Gorostas iz Boljevca bi zavredio MVP nagradu, samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije bilo neverovatnog centra Armanija Samarda Semjuelsa koji je uništio Nižnji u Novgorodu za vrtoglavih 47 indeksnih poena!

Jamajčanin je ubacio 36 koševa uz sjajan šut iz igre (14/16), sakupio je devet skokova i iznudio čak 12 prekršaja što dovoljno govori o tome koliko su centri Nižnjeg bili nemoćni protiv korpulentnog Semjuelsa.  Indeks 47 je i najveći zabeleženi ove sezone u elitnom kontinentalnom takmičenju, a teškaš Milaneza je i ubedljivo najbolji strelac kola.



Da Samardo nije eksplodirao u Novgorodu, Boban Marjanović bi definitivno obeležio osmu rundu Top 16 faze. Centar srpskog vicešampiona postigao je 21 poen na utakmici protiv Reala u Madridu i našao se na deobi trećeg mesta sa Tejlorom Ročestijem kada su u pitanju najbolji strelci. Takođe, popularni Bobi uhvatio je 13 skokova, te je podelio prvo mesto u toj statističkoj „koloni“ sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Bjelicom, dok se na drugom mestu našao Nenad Krstić sa skokom manje. Marjanović je dominirao i u blokadama pošto je zabeležio tri, koliko je upisao i Brajan Rendl iz Makabija. Div iz Boljevca još uvek drži prvu poziciju u prosečnom broju indeksnih poena tokom čitave sezone sa 24,2 po meču, dok je na drugom mestu Ročesti sa 22.



Što se asistenata tiče, Vasilis Spanulis je dominirao protiv Unikahe u Pireju podelivši 10 dodavanja saigračima, Denijel Heket je upisao jedno manje, a plejmejker Zvezde Markus Vilijams podelio je treće mesto sa Tomasom Satoranskim – obojica su zabeležila po osam asistencija.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bobi ponovo dominira Evroligom, ali je tenk iz Milana ukrao šou!

Izvor: Press, 28.Feb.2015

Centar Crvene zvezde je partijom u Madridu zaslužio da se nađe na drugom mestu ovonedeljne MVP liste u elitnom takmičenju . Zvezdin div opet pri vrhu! Boban Marjanović se našao na drugom mestu liste najkorisnijih igrača...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.