Uhapšen Ljubiša Vujović, saradnik Azema Sulje

Izvor: RTS, 01.Maj.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Ljubiša Vujović, saradnik Azema Sulje

Kosovska i policija Euleks-a uhapsile su Ljubišu Vujovića, iz grupe saradnika Azema Sulje osumnjičenih da su vršili malverzacija sa društvenim i privatnim zemljištem u okolini Prištine, prenose elektronski mediji u Prištini.
Vest o hapšenju potvrdilo je Tužilaštvo.
"Potvrđujem da je uhapšena osoba iz grupe osumnjičenih u akciji protiv korupcije.  Ne znamo detalje o njoj, ali je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je na prelazu Jarinje", rekao je Ekrem Lutfi, portparol kosovskog Tužilaštva.
Prištinski portal Insajderi tvrdi da se radi o Ljubiši Vujoviću, saradniku Azema Sulje, kome je juče određen pritvor od 30 dana. To je osma osoba uhapšena u akciji Euleks-a i kosovske policije.
Za Suljom je bila raspisana poternica zbog sumnje da je predvodio kriminalnu grupu koja je falsifikovanom dokumentacijom otuđila društveno i privatno zemljište u okolini Prištine vredno 30 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Ekrem Jevrić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarska, uhapšen pripadnik bivše OVK

Izvor: RTS, 01.Maj.2016

Prema optužnici pravosuđa Srbije, švajcarske vlasti uhapsile su kosovskog Albanca, koji se kao pripadnik bivše Oslobodilačke vojske Kosova tereti za ratne zločine nad srpskim civilima, prenose prištinski mediji, pozivajući se na švajcarske. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.