Verenik joj poslao kitu cveća: Antonija Blaće oduševljena!

Izvor: Svet, 08.Mar.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verenik joj poslao kitu cveća: Antonija Blaće oduševljena!

Voditeljki “X Faktor Adria” Antoniji Blaće ruže cvetaju na svim poljima, a to dokazuje i buket ruža koji je dobila od svog verenika Hrvoja Brčelića, i to baš na Dan žena.
Budući da su neretko razdvojeni, jer šarmantna Antonija u Beogradu snima šou “X Faktor Adria” koji ćemo uskoro gledati na Prvoj TV, a Hrvoje trenira vaterpolo u Splitu, odlučio je da je iznenadi romantičnom gestom poslavši joj cveće na kućnu adresu.
“Ma nema tog datuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ili godišnjice a da se Hrvoje ne seti da me nekako iznenadi”, otkrila nam je zgodna voditeljka.
Antonija i Hrvoje su očigledno jedni od onih za koje ne vredi ona narodna “daleko od očiju, daleko od srca”. Odmah pošto je primila buket, popularna Tonka je brže bolje nazvala Hrvoja, a poslala mu je i selfi sa prelepim buketom!

Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Antonijna ljubav na daljinu

Izvor: Blic, 08.Mar.2015

Voditeljka "X faktora" Antonija Blaće za 8. mart dobila je buket ruža od verenika, ali na žalost on joj cveće nije uručio lično...Voditeljki “X Factor Adria” Antoniji Blaće ruže cvetaju na svim poljima, a to dokazuje i buket ruža koji je dobila od svog verenika Hrvoja Brčelića i to baš...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.