Sergej Trifunović i Merilin Menson u noćnom provodu

Izvor: Svet plus, 11.Jun.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović i Merilin Menson u noćnom provodu

Želje Merilina Mensona za organizatore su zapovest, pa kada je svetski poznati performer izrazio nadu da će u Srbiji upoznati glavnog glumca bdquo;Srpskog filma ldquo; Sergeja Trifunovića, to mu je i omogućeno, pa i više od toga, jer je Amerikanac s našim umetnikom završio u ludom noćnom provodu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Sergej, vodič za svetske face!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 02:58

Trifunovića za vodiča! Naš poznati glumac Sergej Trifunović mogao bi uskoro da dobije novi posao...Kako se u subotu posle koncerta našao u noćnom provodu sa Merilinom Mensonom, a pre dve godine čari beogradskog noćnog života pokazao Džonu Kjuzaku, Sergej bi komotno mogao da radi kao vodič...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.