Sergej, vodič za svetske face!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej, vodič za svetske face!

Trifunovića za vodiča! Naš poznati glumac Sergej Trifunović mogao bi uskoro da dobije novi posao.

Kako se u subotu posle koncerta našao u noćnom provodu sa Merilinom Mensonom, a pre dve godine čari beogradskog noćnog života pokazao Džonu Kjuzaku, Sergej bi komotno mogao da radi kao vodič kroz živopisan noćni život srpske prestonice!

Poslednji u nizu koga je Trifunović izveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u grad jeste svetski poznati performer Merilin Menson. Oni su do kasnih jutarnjih sati pili i razgovarali u restoranu Marije Kilibarde.

- Pričali smo o „Srpskom filmu“ uglavnom. A ispostavilo se da je zanimljivija osoba nego što izgleda – izjavio je Sergej.

Glumac se dve godine ranije našao u noćnom provodu sa Džonom Kjuzakom, sa kojim je inače i glumio u jednom filmu. Kjuzak i Trifunović su prvo pili u jednom poznatom restoranu, da bi provod nastavili u poznatom beogradskom klubu. Izgleda da naš glumac zna sva dobra mesta za provod, tako da mu uopšte ne bi bilo teško da ga angažuju kao vodiča za svetske face.

A sudeći po fotografijama sa ovih događaja, izgleda i njemu prija dok sedi sa njima u društvu. Pa kome ne bi?

Inače, Trifunović se našao i na 39. „Festu“, koji je otvorio Rejf Fajns, gde je sa koleginicom Marijom Karan izvodio manji performans.

Sudeći po poznatim ličnostima koje je Sergej sproveo kroz našu prestonicu, Turistička organizacija Beograda bi mogla da razmisli i ponudi mu angažman, jer već ima preko potrebno iskustvo!

Pored Sergeja Trifunovića, i Katarina Radivojević bi mogla da bude kandidat za mesto vodiča za svetske face, i to mahom one suprotnog pola.Lepa glumica koja je svoju popularnost stekla ulogom u filmu „Zona Zamfirova“ čari noćnog života u Beogradu prvo je pokazala Rejfu Fajnsu još 2008. godine. Nakon njega, na red je došao i Džerald Batler. Ostaje nam još da vidimo ko je sledeći s kim će glumica prošetati gradom.

Izvor: Alo

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.