Kristijano Ronaldo sa sinom u Portugaliji

Izvor: Poznati.info, 25.Maj.2011, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo sa sinom u Portugaliji

Skoro godinu dana prošlo je otkako je Kristijano Ronaldo, fudbalski superstar Real Madrida priznao da je otac deteta na Twitteru. Novinari su saznali da je majka 20-godišnja engleska studentkinja koju je upoznao u jednom baru u Londonu i zatim od nje 'kupio' dete.
Portugalski „paparaci“ su pre nekoliko dana uspeli da uslikaju zvezdu Real Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Kristijana Ronalda u društvo desetomesečnog sina i verenice, ruske manekenke Irine Šejs.
Snimak je napravljen prošlog vikenda u Portugaliji, a odmah se da primetiti da je naslednik sjajnog fudbalera isti tata. Obojica su bili obučeni u markiranu odeću od glave do pete, a ništa nije zaostajala ni prelepa Ruskinja.
Mediji u Portugaliji navode da se Irina dobro prilagodila porodičnom načinu života i da je ostala verna Kristijanu , uprskos tome što je Ronaldo prošle godine postao otac.

Slične, interesantne teme: Nives Celzijus: 'Budi moj Tores Fernando, večeras puni me kao Kristijano Ronaldo' Ah, taj Briljantin: najprodavanija pesma ikada Emina i Nikolina će ispaliti Sašu Kovačevića?
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

RONALDO USLIKAN SA SINOM!

Izvor: iYupi.com, 26.Maj.2011, 00:50

Portugalski „paparaci“ su pre nekoliko dana uspeli da uslikaju zvezdu Real Madrida Kristijana Ronalda u društvo desetomesečnog sina i verenice, ruske manekenke Irine Šejs. Snimak je napravljen prošlog vikenda u Portugaliji, a odmah se da primetiti da je naslednik sjajnog fudbalera isti tata....

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.