Gradi se muzej Tošeta Proeskog od 5 miliona evra

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2010, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradi se muzej Tošeta Proeskog od 5 miliona evra

U Kruševu, rodnom gradu Tošeta Proeskog uveliko se zida najveći muzej ikada podignut jednom izvođaču u ovom delu Evrope. U objekat je uloženo pet miliona evra, a posetioci će moći da vide lične stvari pevača, automobil i motor koje je vozio, ali i brojne poklone koje je dobijao od obožavalaca.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Muzej Tošeta Proeskog od pet miliona evra

Izvor: S media, 15.Okt.2010

U pevačevom rodnom Kruševu zida se najveći objekat ikada podignut jednom muzičaru u ovom delu Evrope...Uspomena na njega nikada izbledeti neće. Toše Proeski nastradao je 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu e-70 Zagreb - Lipovac kod Nove Gradiške. Tog dana tuga se nadvila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.