Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica: Niti hoću, niti želim da budem predsjednik Srbije

Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica demantovao je pisanja medija da planira da uđe u trku za predsjednika Srbije. Kusturica je demantovao i informacije da je u Veneciji ostao bez „zlatnog lava“ zbog prisustva Milorada Dodika.

„Moraću ubuduće da pazim sa kim se sastajem. Izgleda da me ta neopreznost mnogo košta! Niti sam sa najbližim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << niti sam sa najudaljenijim prijateljima, pričao o svojoj kandidaturi za predsjednika Srbije, kao što to objavljuje beogradska štampa“, rekao je Kusturica.

Govoreći o Filmskom festivalu u Veneciji, Kusturica kaže i da je nemoguće da mu venecijanski žiri zbog poziva Dodiku na festival nije dodijelio nagradu.

Obje „informacije“, kako kaže, potekle su iz „SMS kuhinja“.

„Tačno je da ja niti hoću, niti želim da budem predsjednik Srbije, a kada bih to i htio, uvjeren sam da ne bih umio. Što se Dodikovog prisustva u Veneciji tiče, vidna je kuhinja koja je htjela da mu oteža život oko referenduma u Republici Srpskoj, a mene razdvoji od ’lošeg društva‘. Nas dvojica smo prijatelji i u dobru i u zlu“, poručio je Kusturica.

(Sputnjik)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kusturica: Niti hoću, niti želim da budem predsjednik Srbije

Izvor: Cafe.ba, 01.Okt.2016

Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica demantovao je pisanja medija da planira da uđe u trku za predsjednika Srbije.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.