Na radost potrošača i nezaposlenih: Otvaraju se dva velika tržna centra (FOTO)

Izvor: S media, 24.Avg.2012, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na radost potrošača i nezaposlenih: Otvaraju se dva velika tržna centra (FOTO)

U Novom Sadu se očekuje otvaranje šoping-centra kompanije “Big CEE”. Grad Novi Sad je potvrdio da na jesen očekuju otvaranje velikog tržnog centra izraelske kompanije „Big CEE”, koji će zaposliti oko 500 ljudi.

foto:nsbuild.rs

Taj moderni tržni centar prostire se na 30.000 metara kvadratnih, na kojima će biti zastupljeni svetski brendovi i diskontne prodavnice.

Na Novom Beogradu, austrijski “Falkenštajner” gradi hotel, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dok je u toku i izgradnja Sportsko-poslovno-rekreativnog centra „Voždovac“, na čijem će se krovu nalaziti fudbalski teren - kažu u "Siepi".

foto:Tržni centar na Voždovcu imaće stadion na krovu

Sportsko-rekreativni centar ima 74.600 kvadrata, a zamišljen je kao objekat na više nivoa. Na prva dva su garaže sa oko 1.000 mesta. Iznad, na dva nivoa, nalaziće se prodajno-poslovni prostor koji podrazumeva i objekat “Merkatora” i prodavnice sportske opreme, mesta za sportske manifestacije, a na krovu, pored stadiona, biće i fitnes centar.

“Delta ril estejt” je najavio izgradnju najvećeg i najluksuznijeg šoping-mola u Beogradu na Autokomandi - “Delta planet”, ali prema planu izgradnja bi trebalo da počne u proleće 2013. Kraj radova se očekuje u jesen 2014. godine. Taj tržni centar će se prostirati na 200.000 kvadrata, a zapošljavaće oko 5.000 ljudi.

Belgijska “Delez grupa” planira da u Srbiji otvori veliki distributivni centar, čija bi izgradnja trebalo da bude završena do sredine 2014. godine. Zapošljavaće oko 600 radnika.

Izvor:24 sata foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd i NS dobijaju dva nova tržna centra

Izvor: Kamatica.com, 24.Avg.2012

U Beogradu i Novom Sadu na jesen biće otvorena dva velika tržna centra, a za narednih nekoliko godina najavljena je izgradnja još novih komercijalnih objekata. U Novom Sadu se očekuje otvaranje šoping-centra kompanije “Big CEE”. Grad Novi Sad je potvrdio da na jesen očekuju otvaranje velikog...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.