Izvor: SEEbiz.eu, 29.Maj.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakov Gerasimov: Rusi ne odlaze iz Crne Gore

PODGORICA - Ambasador Rusije Jakov Gerasimov saopštio je juče da ruski investitori koji su kupili crnogorska preduzeća ne planiraju odlazak iz Crne Gore, ali da je ekonomska kriza uticala na to da se planovi moraju korigovati, te da je kriza"isključivi krivac za neizmirivanje obaveza prema radnicima.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gerasimov i Vujović o ruskim investicijama

Izvor: S media, 30.Maj.2010, 15:30

Ambasador Rusije u Crnoj Gori Jakov Gerasimov izjavio je u Podgorici da ruski investitori koji su kupili crnogorska preduzeća ne planiraju odlazak iz Crne Gore i da bi Vlada te zemlje trebalo da se uključi u probleme preduzeća sa većinskim ruskim kapitalom. ..Crnogorski ministar ekonomije Branko...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.