Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE SPREMNO ZA LUD PROVOD Paris Hilton stigla na žurku

VIP zvanice na žurki, na kojoj će muziku puštati Paris Hilton, počele su da pristižu već nakon 21 sat, a očekuje se da će di džej set bogate naslednice započeti tačno u ponoć.

Oko ponoći se očekuje i dolazak srpske folk dive Cece Ražnatović, a pola sata pred nastup, stigla je i Hiltonova. Kao i prethodnog dana, Paris je bila odlično raspoložena i spremna da započe lud provod u Beograd.

Obučena u belu mini haljinu, bogata naslednica je ispoštovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << večerašnji dres kod i strpljivo je pozirala okupljenim fotoreporterima.

Pre Hiltonove, na parti se stigli i drugi gosti, među kojima je bila Ana Kokić, Snežana Janković, majka naše teniserke Jelene a zvanice će morati da ispoštuju dres kod.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) PARIS OKUPILA POZNATE LIČNOSTI: Sve je spremno za ludu žurku, Hiltonova najavila haos

Izvor: Kurir, 25.Sep.2016, 00:12

...Veliki broj domaćih poznatih ličnosti je izrazio želju da prisustvuje ovoj žurki, a očekuje se i dolazak folk dive Svetlane Cece Ražnatović Paris je raspoložena i nasmejana stigla 30 minuta pre nastupa..Autor: EPK,Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.