Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena prva faza gradnje Nacionalnog Vaterpolo centra u Vrnjačkoj Banji: Napunjena prva dva bazena

Dva nova bazena, koji su nakon završetka Evropskog prvenstva vaterpolu u Beogradu , prebačeni u Vrnjačku Banju,napunjeni su vodom.

Prema rečima Bobana Đurovića, predsednika opštine Vrnjačka Banja, ovim

je završena prva faza izgradnje Nacionalnog Vaterpolo centra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je koštala oko 150 miliona dinara.

- Ostalo je da u dogovoru sa ministarstvom sporta obezbedimo sredstva za pokrivanje glavnog bazena,kako bi mogao i zimi da se koristi. Opština će urediti deo oko bazena,

postaviti pločice da bi od narednog leta kupači mogli da ih koriste– objašnjava Đurović.

Pored ova dva sportska bazena, napravljen je i treći bazen za neplivače, jer je u Vrnjačkoj Banji žele da svako dete nauči da pliva pre nego što krene u školu.

Procene opštine Vrnjačka Banja su da će zbog Nacionalnog vaterpolo centra, godišnje broj noćenja skočiti za čak 20.000.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Napunjeni bazeni Vaterpolo centra u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Press, 12.Okt.2016, 11:39

Završena je prva faza izgradnje Vaterpolo centra u Vrnjačkoj banji koja je koštala 150 miliona dinara, a u narednih nekoliko dana biće urađen parterni deo, rekao je danas predsednik opštine Boban Đurović. . foto: tanjug.rs. Završena...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.