Donacija za GAK u Višegradskoj

Izvor: S media, 08.Mar.2010, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija za GAK u Višegradskoj

Institut za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije dobio je danas od osiguravajuće firme "Unika" donaciju vrednu 500.000 dinara koju je uručio poznati košarkaš Saša Djordjević.

Donacija je rezultat prodaje dečjih radova koji su učestvovali na konkursu "Unikatna čarolija", a kojom je obezbedjena sumu od oko milion dinara koju će podeliti GAK u Višegradskoj i odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Onkološkom institutu.

Austrijski osiguravajući koncern je poslovanje u Srbiji započeo krajem 2006. godine i svoje poslovanje u našoj zemlji ostvaruje kroz kompanije "Unika" životno i "Unika" neživotno osiguranje.

Kompanija se za nepune četiri godine poslovanja svrstala u mrežu prvih pet osiguravajućih kompanija u Srbiji.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAK Narodni front dobio donaciju od pola miliona dinara

Izvor: EMportal, 08.Mar.2010

Za potrebe gradnje genetske laboratorije u sklopu Ginekološko-akušerske klinike Narodni front, predstavnici lanca prodavnica Just a Moment toj zdravstvenoj ustanovi uručili donaciju vrednu 500.000 dinara.

Nastavak na EMportal...

Donacija porodilištu

Izvor: Glas javnosti, 08.Mar.2010

BEOGRAD - Proslavljeni košarkaš Aleksandar Đorđević i generalni direktor Unika osiguranja Zoran Višnjić uručili su danas donaciju od pola miliona dinara porodilištu Instituta za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije. Unika je 330.000 dinara uručila dečjem odeljenju na Onkološkom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.