Dejmonu zabranjen ulazak na dodelu Oskara?

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejmonu zabranjen ulazak na dodelu Oskara?

"Rat" se nastavlja...

Film Meta Dejmona "Manchester by the Sea" se takmiči u kategoriji za najbolji film na dodeli Oskara, ali će možda imati jednu prepreku pri uzimanju nagrade ukoliko je dobije...

Razlog je naravno ovogodišnji voditelj Oskara Džimi Kimel koji se zakleo da ga "neće pustiti na binu".

U pitanju je dugogodišnji "rat" između voditelja i glumca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji nikako da prestane. Iako su to sve šale između dva prijatelja, to ih ne sprečava da dovode jedan drugog u neprijatne situacije.

"Uradiću sve da se postaram da Dejmon ne pobedi ili bar da ne sazna da je pobedio. Moj cilj je da ga držim van bine", rekao je Kimel za "Hollywood Reporter".

Čuvena svađa je počela 2005. godine kada je voditelj dodao jednu malu šalu na kraju svoje emisije "Jimmy Kimmel Live":

"Izvinjavamo se Metu Dejmonu, nemamo više vremena", aludirajući da je glumac trebalo da bude gost ali da za njega nikad nema vremena. Ova replika je postala sastavni deo Kimelove emisije do dan-danas.

Dejmon i Kimel: Najsmešnija holivudska "svađa"! (VIDEO, ANKETA)

Od tada su razne stvari priređivali jedan drugome.

"Nominova, očigledno nepravedno, za produciranje. Svi znamo da on ne producira ništa - osim možda đubre kod svoje kuće. Ako napravi grešku da se pojavi, reći ću samo da ću obratiti pažnju na to. Trebalo bi da ostane kod kuće za dodelu Oskara", dodao je Džimi.

Svi jedva čekamo da vidimo kakvu će zbrku ovoga puta napraviti!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.