Bozoljac veran Tamka Sportu

Izvor: B92, 18.Okt.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bozoljac veran "Tamka Sportu"

Ilija Bozoljac potpisao ugovor sa američkim sportskim brendom Tamka Sport

"Tamka Sport", američki sportski brend i srpski Dejvis kup reprezentativac Ilija Bozoljac potpisali su ugovor i zvanično će nastaviti svoju uspešnu saradnju.

Bozoljac će nositi "Tamka Sport" proizvode u naredne dve godine.

"Veoma sam ponosan što ću nositi 'Tamka Sport', novi sportski brend. 'Tamka Sport' je mi je neizmerno pomogao tokom prošle godine time što mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obezbedio sjajnu sportsku opremu za teren, ali i jedinstvene usluge van terena. Samim tim potpisivanje ovog ugovora mi mnogo znači i bila to jedna sasvim logična odluka. Oduševljen sam što sam postao član porodice 'Tamka Sport' i sa zadovoljstvo isčekujem zajedničke buduče projekte sa ovom kopanijom“, rekao je Ilija.

"Tamka Sport" je novi američki sportski brend koji proizvodi modernu sportsku opremu, sa misijom i ciljem da bude novi vodeći sportski brend na svetu.

„Karakter i duh Ilije Bozoljca na terenu i van njega je u skladu sa onim što muški tenis predstavlja, Ilija je bez svake sumnje veliki ambasador našeg brenda. Bozoljac je bio deo naših marketinških aktivnosti od prvog dana i oduševljeni smo što ćemo nastaviti uspešno partnerstvo i u budućnosti“, rekla je Ketlin Derienko predsednik 'Tamka Sport' kompanije.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.