Zvezdu izbacuju iz Regionalne lige?

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu izbacuju iz Regionalne lige?

Da paradoks bude veći, prema pravilima LEN trojica igrača imaju pravo da se takmiče, ali tako ne misle i čelnici Regionalne lige, pa su Zvezdu kaznili z dva navrata sa ukupno 12 bodova i 10.000 evra

Vaterpolisti Crvene zvezde sinoć nisu odigrali meč 13. kola Regionalne lige protiv Primorja, pošto je zabranu na ovaj meč stavio delegat Zlatanović, ali bi bivši prvak Evrope mogao da se suoči sa daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << većim konsekvencama, a to je čak i ibacivanje iz takmičenja, piše dnevni list Sport.

Čitav sukob između Zvezde i regionalnog takmičenja počeo je još pre dva kola u utakmici sa Radničkim iz Kragujevca, pošto su za crveno-bele nastpupali Filip Kljajević, Dragan Drašković i Srđan Aksentijević, koji prema propisima takmičenja nemaju pravo da igraju ovaj meč, s obzirom da već nastupali gruzijsku Lokomotivu u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Da paradoks bude veći, prema pravilima LEN trojica igrača imaju pravo da se takmiče, ali tako ne misle i čelnici Regionalne lige, pa su Zvezdu kaznili tada, a onda i nakon utakmice protiv Vojvodine, sa ukupno 12 bodova i 10.000 evra.

U narednim danima ostaje da se vidi da li će se pronaći neko zajedničko rešenje, ali za sada nema indikacija da bi tako nešto moglo da se desi.

(FOTO: MN press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

CIRKUS: Zvezdu izbacuju iz lige?

Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016

Posle dve kazne vaterpolisti Crvene zvezde sinoć nisu mogli da igraju utakmicu 13. kola Regionalne lige.. . Crvena zvezda je kažnjena sa 10 hiljada evra i oduzimanjem 12 bodova. Ipak, tu nije kraj. Crveno-beli su sinoć trebalo da odmere snage sa hrvatskim Primorijem, ali je delegat Zlatanović stavio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.