Zvezdi stiže novi trener do 1. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi stiže novi trener do 1. juna

Sastančili su na stadionu „Rajko Mitić” članovi Upravnog odbora Crvene zvezde u ponedeljak uveče više od dva sata, a onda su svi izašli zakopčani povodom najvažnije teme - izbor šefa stručnog štaba

Ovu priču su gurali u drugi plan smatrajući da je bitan prvi korak, a to je angažovanje sportskog direktora odnosno da se sačeka rasplet pregovora sa Vladom Stošićem. Ipak, kako saznajemo Zvezdina trenerska vrteška i dalje traje, a neki načelan plan je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se izbor završi najkasnije do 1. juna.

Iz tog razloga ingerencije su prebačene na Odbor za hitna pitanja koga sačinjavaju: Mijailović, Terzić, Kokeza, Tončev i Đorđević.

Na spisku kandidata su i dalje: Milovan Rajevac, Dragomir Okuka i Milorad Kosanović i sa ovom iskusnom trojkom stručnjaka obavljeni su preliminarni razgovori. U jednom trenutku treći povratak dosadašnjeg trenera Novog Pazara bio je završen, ali posle javnog izjašnjavanja navijača izgleda da je u tom transferu status kvo i da se veće šanse daju njegovim rivalima na konkursu.

Pojedinci i dalje hoće Miodraga Grofa Božovića, a pored toga čeka se najavljeni rasplet razgovora sa Trondom Solidom, čiji je dolazak u Beograd neizvestan.

Zvaničnih potvrda kada je u pitanju Norvežanin Solid nema, mada je teško da će u Crvenu zvezdu stići strani stručnjak kada nema novca. Potpredsednik Ivica Tončev je predložio Upravnom odboru nekadašnjeg legendarnog golgetera kluba i trenera Zorana Filipovića, koji je 2003. godine uspeo da osvoji Kup, mada ova opcija sa strane izgleda, kao usmeravanje pažnje na drugu stranu.

Kontaktirani su ranije Miroslav Đukić, a pominje se da je favorit, ako dođe u fotelju sportskog direktora Stošića njegov saradnik iz Betisa Risto Vidaković, mada on već radi u Ekvadoru.

Neosvajanje šampionske titule donelo je probleme rukovodstvu i svakako mnogo veću tenziju u Ljutice Bodana. Nema mnogo vremena da se donesu konkretni potezi, a upozorenje od navijača svakako je dodalo novo ulje na vatru mada to u Upravi Zvezde ne želi niko da prizna.

Odgovori na pitanja navijača i ustoličenje trenera se čekaju, a finiš izbora biće svakako zanimljiv.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.