Zvezda završila posao sa Irtišom, sledi Sparta

Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda završila posao sa Irtišom, sledi Sparta

Fudbaleri Crvene Zvezde igraće u trećem kolu kvalifikacija Lige Evrope sa Spartom, pošto su u drugoj rundi eliminisali Irtiš iz Kazahstana. Nakon 1:1 u prvom meču u Pavlodaru, Zvezda je u revanšu slavila sa 2:0, golovima Donalda i Srnića.

Već narednog četvrtka igra se prvi duel sa predstavnikom Češke, a Sparta će gostovati u Beogradu.

Otežavajuča okolnost za crveno-bele je što na toj utakmici neće moći da računa na Slavoljuba Srnića, jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << najboljih pojedinaca u meču sa Irtišom, zbog žutih kartona.

Ono po čemu će se pamtiti duel sa Irtišom je potpuno prazna severna tribina stadiona "Rajko Mitić", gde se okupljaju najverniji navijači crveno-belih.

Razlog je suspenzija od strane UEFA.

TOK MEČA

Već iz prve prave prilike Crvena Zvezda je povela! Holanđanin Donald je sjajno izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara iskosa, plasirao loptu preko živog zida u levi ugao gola koji čuva Lorija.

Golman gostiju se bacio, ali nije uspeo da stigne loptu, pa Zvezda ima prednost od 10. minuta.

U 19. minutu, opasan napad Zvezde, Stojković je probio po desnom boku, ali je izostala precizna završnica. Loše je šutirao Srnić.

Minut kasnije, Kanga je pokušao iz daljine, lopta je prošla oko pola metra od desne stative gola gostiju.

Navijači Crvene Zvezde, stacionirani na južnoj tribini, razvili su transparent u skladu sa današnjom situacijom.

"Bebe nek se rađaju, poruka sa juga, nećemo da Srbijom vlada bela kuga."

Koreografija sa južne tribine Marakane #fkcz#czvirtpic.twitter.com/nyfri3X3qO

U 32. minutu, Srnić je ponovo bio blizu pogotka, naleteo je na loptu nakon kornera i malo je falilo da postigne drugi gol za domaćina.

Zvezda je bez većih problema sačuvala prednost do kraja prvog poluvremena, pa je rezultat nakon 45 minuta 1:0 za domaći tim.

U 60. i 61. minutu, Kanga i Rikardinjo su ponovo uputuili šuteve sa distance, ali ovaj put su igrači Zvezde bili neprecizni.

U 75. minutu, konačno je probijena odbrana Kazakstanaca, Jovičić je pokazao da će biti veliko pojačanje i nakon prodora uposlio Srnića koji uspešno završava akciju - 2:0 za Zvezdu!.

U 71. minutu, u igru je umesto Rikardinja ušao Ruiz, da bi pet minuta kasnije Aleksandar Pešić debitovao u crveno-belom dresu, zamenivši strelca drugog gola, Srnića.

Na kraju 2:0 za vicešampiona Srbije, ukupan skor 3:1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

TVITER GORI: Delije imaju svog heroja, ali je najveća žurka bila u Haniotiju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017

Crveno-bele čeka dvomeč sa Spartom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...Navijači Crvene zvezde zadovoljni su partijom svojih miljenika u pobedi nad Irtišom od 2:0 i plasmanom u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...Junak navijača na Tviteru je odlični vezista Branko Jovičić koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.