Zvezda zadovoljna rezultatima posete Bertomeua

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zadovoljna rezultatima posete Bertomeua

Posle izuzetno uspešne posete Beogradu Crvena zvezda želi još jednom da zahvali Evroligi i prvom čoveku te organizacije na doslednosti i izuzetno bliskom partnerskom odnosu, piše u saopštenju Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je danas zadovoljstvo zbog učvršćivanja saradnje sa Evroligom i rezultatima posete prvog čovega >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tog takmičenja Đordija Bertomeua.Bertomeu je u utorak i sredu bio u Beogradu, a povod posete bio je zaključivanje ugovora o domaćinstvu "fajnal-fora" Evrolige 2018. godine u glavnom gradu Srbije."Posle izuzetno uspešne posete Beogradu, druge u poslednjih šest meseci, Crvena zvezda želi još jednom da zahvali Evroligi i prvom čoveku te organizacije na doslednosti i izuzetno bliskom partnerskom odnosu koji je doneo mnogo dobrih stvari za promociju srpske klupske košarke, Srbije i Beograda", navodi se u saopštenju.Na radnom ručku sa administrativcima kluba, kao i na utakmici u sredu u Beogradskoj areni između Zvezde i Barselone, dogovarani su dalji koraci oko učvršćivanja izuzetno uspešne saradnje Evrolige i KK Crvena zvezda, piše u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovo se neće svideti Grobarima: Zvezda se ovako zahvalila Evroligi i Bertomeuu!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se zvaničnim saopštenjem povodom gostovanja prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua...Zvezda je izrazila zadovoljstvo učvršćenjem saradnje i zaključenjem ugovora o domaćinstvu fajnal fora Evrolige 2018. godine. Bertomeu je bio gost na utakmici sa Barselonom,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.