Zvezda u sredu igra za pobedu u Jadranskoj ligi

Izvor: Beta, 28.Apr.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u sredu igra za pobedu u Jadranskoj ligi

BEOGRAD, 28. aprila 2015. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je utorak da će njegovi igrači morati da se potrude ako žele da savladaju Cedevitu u Zagrebu i osvoje Jadransku ligu.

"Oba tima silno žele titulu. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta i na pravi način da odgovorimo na njihove kvalitete. Na njihovu čvrstinu moramo da odgovorimo našom čvrstinom i igramo što bolje moguće", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << vodi 2:0 protiv Cedevite u finalnoj seriji Jadranske lige, a sledeća utakmica igraće se u Zagrebu.

Radonjić je naveo da je još neizvesno da li će Majk Cirbes, koji je povredio koleno, biti u stanju da nastupi u narednom susretu.

Pored Cirbesa, problema ima i Stefan Jović, dok je Branku Laziću pukla bubna opna. Svi ostali su zdravi.

"Opterećenje pojedinaca jeste veće nego što je to bilo realno, posebno u ovakvim serijama. Ali, ako budemo morali bez Cirbesa ili nekog drugog, to ćemo i uraditi. Čeka nas velika borba. Želimo da damo sve od sebe i savladamo Cedevitu. Svi smo izuzetno motivisani da na kraju sve ispadne dobro", istakao je trener Zvezde.

On je kazao da je njegova ekipa cele godine radila kako bi bila mirna i spremna da igra najbolje moguće.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.30 u zagrebu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezda u sredu igra za pobedu u Jadranskoj ligi

Izvor: Akter, 28.Apr.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je utorak da će njegovi igrači morati da se potrude ako žele da savladaju Cedevitu u Zagrebu i osvoje Jadransku ligu.."Oba tima silno žele titulu. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta i na pravi način da odgovorimo na njihove kvalitete....

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.