Zvezda otpisala Miloševića, Jovovića i Lukovića! Licenciran Ze Markos

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda otpisala Miloševića, Jovovića i Lukovića! Licenciran Ze Markos

Crveno-beli poslali spisak licenciranih igrača za prvenstvo

Pojačanja se još čekaju, u planu je i veliki broj odlazaka, ali poznato je sa kojim igračima će Crvena zvezda početi sezonu u Superligi.

Crveno-beli su Zajedniciposlali spisak licenciranih igrača i reklo bi se da nema velikih iznenađanja. Mesta među licenciranima nije bilo za vezistu Andriju Lukovića, levog beka Stefana Miloševića i crnogorsko krilo Vladimira Jovovića.

Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << član PSV-a Luković je došao u letnjem prealznom roku prošle godine. Međutim, nije uspeo da se nametne. Odigrao je svega pet prvenstvenih mečeva. Doživeo je sudbinu sličnu Stefanu Miloševiću, koji je Spartaku plaćen 200.000 evra. Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije je odigrao svega dva prvenstvena meča.

Sa druge strane Jovović je vreme provodio po pozajmicama. Bio je u OFK Beogradu, Napretku i Spartaku. Dodatni problem predstavlja činjenica da nema crnogorski pasoš.

Zanmiljivo je da su crveno-beli poslali licencirali brazilskog štopera Ze Markosa koji bi, prema nekim najavama, trebalo brzo da dobije šansu. Tu su i talentovani igrači rođeni 1999.godine.

Moguće je da će spisak igrača biti priširen sa Nemanjom Radonjićem, Borjanom i Milanom Rodićem.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA ZA SUPERLIGU: Trojica igrača otpala sa spiska, ponovo bez šanse za Crnogorca

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017

Osvajač Evropskog prvenstva sa omladinskom reprezentacijom Srbije i seniorski reprezentativac Crne Gore neće igrati domaće prvenstvo.. . Iako je poptuna pažnja posvećena evropskim kvalifikacijama Zvezde, danas su crveno-beli prijavili tim za Superligu.. Ovo je lista fudbalera koja će početi Superligu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.