Zvezda ne zna za poraz

Izvor: TV Arena Sport, 30.Maj.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne zna za poraz

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć u prvoj utakmici 12. kola savladali FMP u Železniku rezultatom 91:77 i tako ostali neporaženi u Srpskoj košarkaškoj ligi.

Puleni Dejana Radonjića su preko Luke Mitrovića i Bobana Marjanovića od samog početka uspostavili dominaciju u reketu, a pomenuti tandem je i najzaslužniji za 12. pobedu u Superligi. Gorostasni centar je ubacio 24 poena uz osam skokova, dok je kapiten crveno-belih dodao 18 koševa, šest uhvaćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << lopti i dve asistencije.

Priliku su dobili svi igrači u gostujućim redovima osim Kaplanovića, a zanimljivo da je Nikola Kalinić susret završio bez poena za 19 minuta uz samo po jedan pokušaj za dva i za tri. Zato je imao četiri ukradene lopte, tri skoka i dve asistencije.

Pored Marjanović i Mitrovića istakli su se Vilijams sa 14 poena i pet uspešnih dodavanja, Cirbes je dodao 10 poena, Lazić jedan manje, a Dženkins osam uz šest skokova i pet asistencija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.