Zvezda kažnjena zbog navijača u derbiju

Izvor: RTS, 27.Apr.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kažnjena zbog navijača u derbiju

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 216.000 dinara zbog nesportskog ponašanja publike na utakmici sa Partizanom, dok su novčano kažnjeni i ostali učesnici derbija zbog tehničke greške.

Direktor takmičenja Leon Deleon kaznio je Zvezdu zbog "nesportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i nekulturnog ponašanja gledalaca, paljenja velikog broja baklji u gledalištu, bacanja rakete prema gostujućim navijačima, bacanja 'topovskog udara' na klupu gostujuće ekipe i bacanja čvrstih i  mekih predmeta na teren", prema odgovarajućim članovima propozicija takmičenja.
Standardne novčane kazne za tehničke greške u iznosu od 12.000 dinara moraju da plate trener Zvezde Dejan Radonjić, košarkaš iste ekipe Branko Lazić i igrač Partizana Uroš Luković.
Istim kaznama su zbog tehničkih grešaka kažnjeni trener Borca Raško Bojić i šef stručnog štaba Mega Leksa Dejan Milojević.
Borac iz Čačka kažnjen je i sa 48.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih i čvrstih predmeta u teren.
Vršac je kažnjen sa 60.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih predmeta na sudije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda kažnjena sa 216.000 dinara zbog ponašanja publike na derbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 216.000 dinara zbog nesportskog ponašanja publike na utakmici sa Partizanom, dok su novčano kažnjeni i ostali učesnici derbija zbog tehničke greške...Direktor takmičenja Leon Deleon kaznio je Zvezdu zbog "nesportskog i nekulturnog ponašanja gledalaca,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.