Zvezda i zvanično zatražila Karadžićevu ostavku

Izvor: RTS, 21.Sep.2014, 06:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i zvanično zatražila Karadžićevu ostavku

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je zahtev Fudbalskom savezu Srbije i predsedniku te organizacije Tomislavu Karadžiću za raspisivanje vanrednih izbora.

Najtrofejniji srpski klub i zvanično je zatražio ostavku Tomislava Karadžića i raspisivanje izbora na svim nivoima u fudbalskoj zajednici.

Crvena zvezda je u zahtevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je objavljen na sajtu kluba, podsetila da je na sednici Upravnog odbora kluba jednoglasno doneta odluka o upućivanju zahteva Karadžiću da preuzme odgovornost za stanje u srpskom fudbalu i da podnošenjem ostavke inicira raspisivanje izbora na svim nivoima u fudbalskoj zajednici.

"Mišljenja smo da Vas ne treba podsećati na obećanja koja ste javno izrekli vezano za Vaš dalji ostanak na čelu FSS. Smatramo da ste neispunjenjem obećanja direktno učestvovali u degradaciji fudbalskog sporta u Srbiji što za rezultat direktno ima i nedvosmislen pad popularnosti nacionalnog tima naše zemlje u šta smo imali priliku da se uverimo prilikom poslednje utakmice koju je nacionalni tim odigrao pred polupraznim tribinama", navodi se u zahtevu crveno-belih.

Crvena zvezda je još jednom pozvala Karadžića da u narednih 30 dana podnese ostavku, odnosno da učini "jedinu ispravnu stvar" i da tako "spreči dalje posrnuće srpskog fudbala".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.