Zvezda bez bez podrške u Istanbulu: Turci nisu pustili 400 delija

Izvor: Blic, 21.Nov.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez bez podrške u Istanbulu: Turci nisu pustili 400 "delija"

Košarkaši Crvene zvezde neće imati podršku navijača u Istanbulu na utakmici 6. kola D grupe Evrolige protiv domaćeg Galatasaraja.

Na taj meč doputovalo je oko 400 pristalica crveno-belih, ali je organizator prekršio dogovor i onemogućio im da kupe ulaznice za susret u dvorani "Abdi Ipekči", prenose beogradski mediji.

Utakmica između Galatasaraja i Crvene zvezde igra se od 19 sati.

Dva kluba bore se za plasman u Top 16 fazu Evrolige, a Crvena zvezda je trenutno uspešnija sa skorom 3-2, dok Galatasaraj ima 2-3.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kosarkaši Crvene zvezde bez podrške navijača u Istanbulu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2014

ISTANBUL - Košarkaši Crvene zvezde neće imati podršku navijača u Istanbulu na utakmici 6. kola D grupe Evrolige protiv domaćeg Galatasaraja...Na taj meč doputovalo je oko 400 pristalica crveno-bijelih, ali je organizator prekršio dogovor i onemogućio im da kupe ulaznice za susret u dvorani "Abdi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.