Zvezda bez Jovičića pet nedelja

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2017, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Jovičića pet nedelja

Letošnje pojačanje Crvene zvezde iz ruskog Amkara Branko Jovičić će zbog povrede zadobijene u duelu 3. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog van terena biti pet nedelja.

Dvadesetčetvorogodišnji igrač je posle duela sa iskusnim Nikolom Drinčićem zadobio prelom metatarzalne kosti i u najskorijem roku očekuje ga operacija, saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Fudbaler Čukaričkog nije dobio javnu opomenu za start nad Jovičićem, a njegov izostana >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u dvomeču plej-ofa protiv Krasnodara za plasman u Ligu Evrope svakako će biti veliki hendikep za tim iz Ljutice Bogdana.

Izvor: You Tube

Zvezda je slavila sa 2:0 i posle tri kola ima maksimalan učinak, a trener Vladan Milojević trijumf je posvetio upravo svom fudbaleru.

Jovičić je karijeru počeo u Borcu iz Čačka iz koga se 2014. preselio u Amkar iz Perma. U julu ove godine potpisao je ugovor sa crveno-belima do leta 2020. i u uvodnoj fazi sezone bio jedan od najboljih u Milojevićevom timu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zvezda pet nedelja bez Jovičića " propušta derbi

Izvor: B92, 07.Avg.2017

Vezni fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić pauziraće pet nedelja zbog povrede stopala, saopštio je klub...Jovičić je zadobio prelom metatarzalne kosti nakon starta Nikole Drinčića, u duelu Zvezde i Čukaričkog (3:0) u nedelju uveče...On bi prema prvim prognozama na teren trebalo da se vrati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.