Zvezda: Stigao: Ruiz, čeka se Muče

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Stigao: Ruiz, čeka se Muče

Džon Hairo Ruiz je izabrao Crvenu zvezdu! Kostarikanac je parafirao trogodišnji ugovor, zadužio je "sedmicu" i brzo odgonetnuo zašto je izabrao da pojača srpskog šampiona, iako je na stolu imao finansijsku bolju ponudu od turskog Kajseira.

“Svi su pričali o novcu, a samo Crvena zvezda o fudbalu, preneo je ključni razlog Ruizovog dolska u Zvezevdu, tačnije rečeno preneo je izjavo menaždrea Ruiza” poslovni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << direktor Zvezde Stefan Pantović.

Šta će se dešavati dalje u prelaznom roku u kojem Zvezda pokušava da napravi tim za Ligu šampiona, ili u najgorem slučaju za Ligu Evrope. Sada je na meti Pablo Muče, napadač Palmeirasa iz Brazila.

“ Moja odluka je, Zvezda. Dolazim! - napisao je Muče, na društvenim mrežama koji bi mogao do kraja nedelje da stigne u Beograd i potpiše ugovor.

Da se malo vratimo na Ruiza…

“Kajseri jeste bio ozbiljan u pregovorima, ali je presudio projekat Crvene zvezde i ambicija da se uđe u Ligu šampiona. Više sam se pronašao u Zvezdi, a i ljudi iz kluba koji su sa mnom kontaktirali bili su veoma ljubazni. Znam koliko je ovo veliki klub i šta je sve uradio u prošlosti - objasnio je Ruiz.

Ruzi se priključio  ekipi u Sloveniji koja sutra izlazi na teren protiv ukrajinske Zarje. Meč se igra od 18.00 časova na stadionu u Krškom.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.