Zvezda - Olimpijakos 10. maja

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Olimpijakos 10. maja

Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa igraće 10. maja prijateljsku utakmicu na stadionu "Rajko Mitić", saopšteno je danas iz beogradskog kluba.

Susret je prvo bio zakazan za 4. maj jer je grčki tim u tom terminu bio slobodan, ali je zbog njihovih obaveza u nacionalnom kupu termin utakmice pomeren.

Utakmica će se igrati u utorak, 10. maja od 19.00.

"Nema sumnje da će novi duel Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Olimpijakosa privući veliku pažnju i da će naš stadion biti dobro popunjen", navodi se u saopštenju Zvezde.

Dva kluba su se već jednom sastala u Beogradu, kada je Zvezda pobedila sa 4:1 u prijateljskoj utakmici pred 25 hiljada gledalaca.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.