Zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu"

Rukovodstvo FK Vojvodina je rezignirano šovinističkim skandiranjem navijača Partizana u 69. minutu napustilo stadioni tom prilikom, tvrde u Humskoj, poručilo da će zbog ovog u sledećem meču pustiti Crvenu zvezdu.

Kako prenosi "Mondo" jedan od čelnika kluba sa "Karađorđa" obratio se kolegama iz Partizana rečima:

"Zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu u sledećem kolu"!

Ove reči >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << potvrdio je i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji napominje da su svi u loži čuli pretnje iz redova "lala".

"Jedan od čelnika Vojvodine, znam kako čovek izgleda, ali mu ne znam funkciju, jer ne poznajem ljude iz novog rukovodstva, besno se okrenuo ka nama i rekao nam: "E, zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu", rekao je Iliev za "Mondo".

"Ostali smo zatečeni, šokirani. Bilo je jasno izrečeno i svi koji su bili u loži mogli su da čuju. Ima mnogo ljudi koji to mogu da potvrde, tačnije svi koji su bili".

Vojvodina se u subotu uveče oglasila saopštenjem, a isti rivali će se u sredu sastati u prvom meču polufinala Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.