Zašto Jovović ne dolazi u Zvezdu?

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Jovović ne dolazi u Zvezdu?

Talentovani fudbaler Vladimir Jovović ipak neće preći iz Sutjeske u Crvenu zvezdu, prenose crnogorski mediji.

Iako se ne zna zvaničan razlog neuspeha transfera 21-godišnjeg veznog igrača, spekuliše se o dve opcije.

Prva, realnija, je da Zvezda ne može da garantuje Nikšićanima 100.00 za obeštećenje. Druga, manje realna, je zbog navijačkog opredeljenja Jovovića, koji je navodno pristalica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najvećeg Zvezdinog rivala Partizana.

Transfer su navodno stopirale "Delije", koje kao u slučaju Stefana Babovića letos nisu želele da na Rajko Mitić stadionu igra fudbaler koji navija za omraženog crno-belog rivala, prenose mediji u Crnoj Gori.

Jovović na leto postaje slobodan igrač, pa će crveno-beli verovatno tada pokušati opet da ga dovedu u svoje redove, ali će imati znatno teži zadatak jer je on navodno interesantan premijerligašima – Aston Vili, Kristal Palasu, Kvins Park Rendžersima.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.