Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ‘ČERUPA’ VOJVODINU: Prva pojačanja na Marakanu stižu iz Novog Sada?

Nedavno se pojavila informacija da je posle interesovanja Partizana i Crvena zvezda ima u planu da pokuša da dovede mladog reprezentativca i fudbalera Vojvodine Mijata Gaćinovića, ali sve su prilike da on nije jedini igrač “lala” koji je na skeneru crveno-belih.

Iz Novog Sada su brže bolje odgovorili da od prodaje Gaćinovića domaćim klubovima neće biti ništa. Međutim, sada će morati ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da se aktiviraju pošto su crveno-beli poželeli i 22-godišnjeg vezistu Mirka Ivanića mada je veliko pitanje čije su to želje jer crveno-beli od nedelje neće imati trenera, a već neko vreme nemaju sportskog direktora.
Najozbiljniji kandidat za tu funkciju je Vlada Stošić koji je izrazio želju da na klupu dovede svog bivšeg saigrača iz Betisa i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.
Što se tiče odlazaka gotovo izvesno je da Beograd napušta Džošua Parker, koji više i nije bio u srpskoj prestonici nego što je tu boravio, a kofere će najverovatnije da pakuje i Miloš Bosančić koji ima ponude iz Azije.
The post ZVEZDA ‘ČERUPA’ VOJVODINU: Prva pojačanja na Marakanu stižu iz Novog Sada? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.