ZAVRŠNI TURNIR NA VIDIKU: Zvezda posle OVE VESTI veoma LAKO MOŽE u Istanbul! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI TURNIR NA VIDIKU: Zvezda posle OVE VESTI veoma LAKO MOŽE u Istanbul! (FOTO)

Crveno-beli igraju odlično.

Juniori KK Crvena zvezda izborili su plasman u finale kvalifikacionog turnira Evrolige. Crveno-beli su u Železniku savladali, u okviru A grupe, Stela Azuru 77:62, upisali treću pobedu u grupnoj fazi i obezbedili prvo mesto koje vodi u finale. Zvezda će sedmi put u nizu igrati finale kvalifikacionog turnira.

For the 7th straight year @kkcrvenazvezda reached the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #AdidasNGT Belgrade final as the host team beat @StellaAzzurraRo 77-62 to win Group A

— EuroLeague (@EuroLeague) 25. фебруар 2017.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Stefan Momirov sa 17 poena, šest skokova i četiri asistencije. Uz rame mu se našao Aleksa Uskoković sa 12 koševa i pet dodavanja. U poraženom sastavu, dominirao je Lazar Nikolić ubacivši 15 poena, tri manje dao je Emanuele Trapani.

Neizvesnost je vladala do treće četvrtine, kada je prošlogodišnji finalista Evrolige za juniore prelomio duel serijom 16:9 i ostala neporažena u A grupi. Zvezda čeka rivala iz B grupe, u kojoj vodi Mega Leks, ali njima predstoji duel protiv GBA iz Praga (18).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.