Vilijams: Utakmice u Top 16 fazi veliki izazov za mlade igrače

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams: Utakmice u Top 16 fazi veliki izazov za mlade igrače

Dirigent igre Crvene zvezde Telekom Markus Vilijams potvrdio je klasu u meču sa Laboral Kućom. Sa 23 poena i 8 asistencija američki plejmejker je dominirao u pobedi Beograđana pred praznim tribinama hale "Pionir". To je i najjači utisak koji je Vilijams poneo iz ovog meča.

- Bez navijača mi je sve ovo delovalo kao trening - rekao je posle utakmice, i osvrnuo se na sam duel.

- U prvom poluvremenu imali su nekoliko ofanzivnih skokova koje su materijalizovali. U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << smo ih limitirali u tom segmentu, a mi smo postizali lake poene, preuzeli smo kontrolu i priveli meč kraju u našu korist.

Top 16, Barsa, Real, Makabi... Pred Zvezdom su sve sami velikani.

- To je pre svega velika prilika za mlade igrače, da igraju protiv najvećih timova u Evropi i najvećih igrača. Madrid, Barselona, Makabi... Sve su to legendarni timovi. Izaći ćemo i pokušati da ostavimo dobar utisak, igraćemo jako, nećemo tražiti izgovor u našoj mladosti, pa ćemo videti šta će se dogoditi.

Jedan od rivala Zvezde u Top 16 fazi je i turski Galatasaraj.

- Svi znamo šta se desilo u Turskoj, ali na svakog rivala moramo gledati na isti način, moramo se skoncentrisati na ono što nas čeka na terenu, što je za nas najvažnije - rekao je Vilijams.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Vilijams o meču bez Delija: Igrali smo bez pritiska i očekivanja ljudi sa strane

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014

"Ali opet, falili su nam jako, želimo da su uvek tu sa nama, potrebni su nam i imaćemo njihovu podršku u TOP 16 fazi. Opet će nas čekati puna Arena", rekao je američki plejmejker..Markus Vilijams se vratio! Čekali su navijači da se američki plejmejker izvuče iz blage šuterske krize u koju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.