VUJOŠEVIĆ: Čuvajmo se simbioze Zvezde i Budućnosti!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ: Čuvajmo se simbioze Zvezde i Budućnosti!

- Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija - poručio je trener Partizana

Košarkaši Partizana dočekuju podgoričku Budućnost u okviru 13. kola ABA lige, a trener Duško Vujošević je imao još jednu interesantnu konferenciju dan pred meč.

On je sugerisao da postoji veza između Crvene zvezde i podgoričkog kluba.

- Budućnost je projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije “Voli” Dragan Bokan, koji se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku, a vidim čak i da često dolazi u goste i da sponzoriše i Zvezdu. Interesantna je simbioza ta dva kluba kazao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

- Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze – poručio je Vujošević, i potom prokomentarisao kvalitet ekipe.

Foto: Marko Todorović

- Budućnost je ekipa koja iz godine u godinu sve bolja. Ove sezone oni vide svoju priliku da izbore učešće u finalu Jadranske lige i da na taj način dođu do učešća u Evroligi.

Edo Murić neće igati zbog povrede ramena, a neizvesni su Đorđe Gagić i Aleksandar Pavlović.

- Sutra ćemo znati kakva je situacija sa Gagićem i Pavlovićem, ali očekujem da ćemo biti u skoro kompletnom sastavu, samo bez Murića – rekao je Vujošević.

On je pozvao navijače da sutra dodju u Pionir i pruže podršku crno-belima.

- Nadam se da će važnost meča prepoznati i publika, koja će doći u Halu Pionir i od njega napraviti domaći teren. Igrači i navijači moraju da budu svesni važnosti utakmice, pa da srazmerna tome bude i njihova angažovanost- rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.