Uživo: Arena je opet crveno-bela, Crvena zvezda Telekom - Valensija 0:0

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Arena je opet crveno-bela, Crvena zvezda Telekom - Valensija 0:0

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju od 19 časova u beogradskoj Areni protiv Valensije meč 3. kola Evrolige, a zbivanja sa tog duela možete da pratite uz Blicsportov blog uživo.

Prvi napadi obe ekipa obavljeni su uz "pik-en-rol", s tim što je Marjanović iskoristio Vilijamsovu asistenciju posle njihove saradnje na levom boku, dok su gosti iz Španije dva svoja napada, prvi preko "centralnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pika", prokockali jer im šutevi nisu bili precizni.

Zvezda je u meč ušla sa odbranom "čovek na čoveka", kao i njihov rival.

U trenutku kada su u Arenu ušli i rukometni reprezentativci Srbije - počela je utakmica Zvezda - Valensija

Trener crveno-belih Dejan Radonjić odlučio je da početnu petorku čine: Vilijams, Lazić, Dangubić, Mitrović i Marjanović.

Još nekoliko minuta ostalo je do početka, na tribinama Arene sada je već oko 15, 16 hiljada gledalaca.

Transparent u Areni o kome smo vam pisali...

Bivši Partizanov kapiten Vladimir Lučić prilično je izvređan kada je izašao na parket Arene.

Zvižduci i uvrede su se nastavili i tokom zagrevanja Valensije, čiji je član već drugu godinu, otkako je i napustio beogradske crno-bele.

A u Valensiji su još i bekovi Pau Ribas, Sam van Rosom, Giljem Vives, Rafa Martinez, Dvajt Bajks, krila Romen Sato, Pablo Agilar, Luk Harangodi i David Guardija, te centri Serhij Liščuk, Bojan Dubljević i Krešimir Lončar.

Oko pola kapaciteta beogradske Arene je popunjeno navijačima pola sata pre početka utakmice, a među transparentima je i "Aca Radović, zauvek deo Severa", jer je na ovaj dan mladi Zvezdin navijač Aca Radović poginuo na severnoj tribini Partizanovog stadiona kada ga je pogodila raketa ispaljena sa suprotne strane.

Zvezda je novu sezonu Evrolige počela pobedom nad Galatasarejem od 76:68, da bi potom na gostovanju Neptunasu izgubila sa 83:81.

Valensija, čiji je trener Velimir Perasović, prvo je pred svojom publikom izgubila od Olimpijakosa sa 68:71, a u drugom kolu ju je pobedio Galatasaraj sa 71:64.

Današnji suparnici su do sada su odigrali samo dva meča, u sezoni 2008/2009 u ULEB kupu, i Valensija je oba puta slavila (82:80 i 73:85).

Dobro došli na novi Blicsportov blog uživo posvećen Evroligi, ovoga puta zbog nastupa Crvene zvezde Telekom u 3. kolu, u kome se u beogradskoj Areni od 19 sati sastaje sa Valensijom.

Crveno-beli traže drugi ovosezonski trijumf u elitnom takmičenju, gost iz Španije svoju prvu pobedu, a kako će se njihov duel odvijati pratite zajedno sa nama, koji željno iščekujemo i vaše komentare, i vaše tvitove koji u sebi sadrže #evroliga

Pa, da počnemo!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Vilijams odlično diriguje crveno-belima, Zvezda - Valensija 29:18

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju od 19 časova u beogradskoj Areni protiv Valensije meč 3. kola Evrolige, a zbivanja sa tog duela možete da pratite uz Blicsportov blog uživo...Ma koliko srpski reprezentativac Stefan Jović bio omiljen posle partija na Mundobasketu, Zvezda u ovoj utakmici igra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.