Uhapšen osumnjičeni za Markovo ubistvo

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za Markovo ubistvo

Osoba za koju se sumnja da je ubica navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uhapšena je danas u Istanbulu, prenose turski mediji. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni je navijač Galatasaraja i i turski državljanin.

Jedan od navijača Galatasaraja koji je te večeri učestvovao u neredima

 

Kako prenose turski mediji, ubicu Marka Ivkovića odali su oni koji su tokom dana već bili privedeni u policiju.

 

Navijač Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zvezde Marko Ivković (25) ubijen je prošlog petka pred početak evroligaškog duela s Galatasarajem u Istanbulu.

 

Uhapšeni Turci: Ne znamo ko je ubio Marka
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Ivkovića!

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014

Osoba za koju se sumnja da je ubica navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uhapšena je danas u Istanbulu, prenose turski mediji...Foto: kkcrvenazvezda.rs..Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je navijač Galatasaraja i i turski državljanin, koji je optužen za ubistvo Marka Ivkovića...Kako...

Nastavak na Mondo...

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Nov.2014

Osoba za koju se sumnja da je ubica navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uhapšena je u Istanbulu, objavili su danas turski mediji. Kako prenosi dnevni list „Hurijet", u pitanju je državljanin Republike Turske i navijač Galasataraja. Slučaj je počeo da se rasvjetljava u utorak uveče, kada...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.