UŽIVO: Panatinaikos - Crvena zvezda (20.15)! Mogu li crveno-beli da sruše još jednog velikana?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Panatinaikos - Crvena zvezda (20.15)! Mogu li crveno-beli da sruše još jednog velikana?

Posle velike pobede u "Areni" protiv Barselone, košarkaši Crvene zvezde idu na vruće gostovanje u dvorani "OAKA" protiv Panatinaikosa, u četvrtom kolu Evrolige. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz Atine.

Prošle sezone, crveno-beli su u Top 16 fazi oba puta pobedili zelene iz Atine. Veliki motiv imaće centar Zvezde, Ognjen Kuzmić, koji je prošle sezone otpušten iz Panatinaikosa.

Prvi put pred domaćom publikom, PAO će da predvodi Španac, Ćavi Paskval, nekadašnji trener Barselone. Očekuje se da prve minute u crveno-belom dresu dobije pojačanje iz Denvera, Nejt Volters.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda izgubila, pa zaigrala u Atini!

Izvor: Mondo, 28.Okt.2016

Crveno-beli izgubili od Panatinaikosa 59:70. Posle lošeg poluvremena, Radonjićev tim pokazao kakvu-takvu reakciju, ali - prekasno...Posle dve "vezane" pobede u Evroligi, Crvena zvezda mts doživela je i drugi poraz...Na parketu šestostrukog šampiona Evrope, ekipa Dejana Radonjića počela je meč...

Nastavak na Mondo...

Zvezdi lekcija u Atini

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016

Posle velike pobede u "Areni" protiv Barselone, košarkaši Crvene zvezde poklekli su u Atini. U dvorani "OAKA" Panatinaikos je lako preslišao četu Dejana Radonjića - 70:59, u četvrtom kolu Evrolige. Crveno-beli sada imaju skor 2-2 i u narednim mečevima lakši raspored...USKORO OPŠIRNIJE....PROČITAJTE...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.