UHAPŠEN: Turski mediji objavili fotografiju Markovog ubice (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN: Turski mediji objavili fotografiju Markovog ubice (FOTO)

Iako je srpski konzul u Istanbulu prethodne večeri izjavio da turska policija još uvek zvanično nije potvrdila da je uhapsila osumnjičenog za ubistvo Marka Ivkovića turski Hurijet je jutros objavio fotografiju čoveka koji se sumnja da je naneo smrtonosne rane navijaču Crvene zvezde.

Kako se navodi u članku policija je koristila specijalne metode kako bi identifikovale učesnike tuče koji su odali svog prijatelja koji je direktni izvršilac ubistva, a pripadnik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je jedne od ekstremnih navijačkih grupa Galatasaraja.
Prema prvim informacijama petorica osumnjičenih koji su najpre privedeni u policiju negirali su da su na bilo koji način povezani sa incidentom da bi kasnije promenili iskaz i otkrili ubicu.
Navijač Crvene zvezde Marko Ivković ubijen je u petak, 21. novembra, ispred hale Abdi Ipekči u Istanbulu uoči početka evroligaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde.
Izvor: hotsport.rs
The post UHAPŠEN: Turski mediji objavili fotografiju Markovog ubice (FOTO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.