Trio pojačao Zvezdu: Potpisali Rodić i Radonjić, stiže i Borjan

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trio pojačao Zvezdu: Potpisali Rodić i Radonjić, stiže i Borjan

Današnji dan bio je veoma uzbudljiv u Crvenoj zvezdi, pošto je klub sa stadiona "Rajko Mitić" potpisao trojicu igrača.

Mladi fudbaler ekstra talenta, ali i nemirnog duha, Radonjić je potpisao ugovor na četiri godine sa voljenim klubom i odmah će se staviti na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

Potpisao i Nemanja Radonjić! #fkczhttps://t.co/5Kk58rPMHV pic.twitter.com/SUSwt5VBCR

Promocija Nemanje Radonjića, kao i Milana Rodića koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ranije tokom dana parafirao vernost Zvezdi, obaviće se u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

Milan Rodić potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom! #fkczhttps://t.co/1TJi95i6BE pic.twitter.com/4klE2vS2Fs

BORJAN NOVA "JEDINICA"

Takođe, Crvena zvezda je dobila novog golmana, pošto će Milan Borjan, reprezentativac Kanade i dojučerašnji član Ludogoreca, čuvati mrežu vicšampiona Srbije. Ugovor je potpisan na dve godine, sa opcijom produžetka saradnje za još godinu dana.

Zbog umora od Gold kupa gde je nastupao za Kanadu, kao i dugog puta neće braniti protiv Radničkog u nedelju u okviru prvog kola Superlige, već će debititovati u četvrtak.

"Crveno-beli" tada u Beogradu dočekuju prašku Spartu u prvom duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.