Tako je to kod gazde: Vlasnik Čuke posle Jagodine po kratkom postupku rasterao rukovodstvo!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako je to kod gazde: Vlasnik Čuke posle Jagodine po kratkom postupku rasterao rukovodstvo!

Žuća Janković i njegovi saradnici smenjeni nakon jučerašnjeg poraza

Pitate se kako će sve izgledati kada Crvena zvezda i Partizan budu privatizovani? E pa ovo jednog primera koji nam stiže iz Čukaričkog, doduše, tiče se samo jednog segmenta novog načina funkcionisanja.

Naime, pred predsednika kluba Miodraga Žuću Jankovića postavljeni su određeni ciljevi od strane vlasnika Dragana Obradovića, a pošto oni očigledno nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ispunjeni ceh je platio predsednik, kao i njegovi najbliži saradnici. Klub sa Banovog Brda izdao je saopštenje nakon ubedljivog poraza od Jagodine od 0:3:

"Vlasnik Fudbalskog kluba Čukarički postavio je novo rukovodstvo kluba i smenio dosadašnjeg predsednika. Trener Vladan Milojević imaće i ubuduće punu podršku novog rukovodstva. Dragan Obradović ubuduće će obavljati funkciju i predsednika, za direktora kluba imenovan je Dragan Ilić, a za sportskog direktora Vladimir Matijašević".

U daljem tekstu odluka je obrazložena na sledeći način:

"U Čukaričkom se već izvesno vrema razmatraju kadrovske promene, a poraz od Jagodine je doprineo da se uspostavi novo rukovodstvo u klubu, s obavezom da se nastavi rad zacrtan na početku sezone".

Kako će ova radikalna odluka Dragana Obradovića uticati na dalje rezultate Čukaričkog ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, ovaj primer odlično može da posluži i navijačima i nekim budućim rukovodstvima večitih rivala da se uvere kako će njihovi klubovi funkcionisati kada pravi vid kapitalizma bude stigao u srpski fudbal.

Komisije, radne grupe, upravni i izvršni odbori, stotine ljudi na platnom spisku... Šta to beše?

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.