TRL: Zvezda i podmlađeni Radnički ubedljivi, poraz Partizana (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 26.Okt.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRL: Zvezda i podmlađeni Radnički ubedljivi, poraz Partizana (VIDEO)

Srpski predstavnici u Triglav regionalnoj vaterpolo ligi, ukupno gledano bili su polovično uspešni u četvrtom kolu. Pobede, i to ubedljive, zabeležili su Crvena zvezda i Radnički, u duelima protiv poslednjeplasiranih ekipa u grupi, dok su Partizan i Vojvodina pretrpeli neuspehe u mečevima sa favorizovanom zagrebačkom Maldošću i dubrovačkim Jugom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<

Zvezda je na bazenu "11. April" savladala Medveščak rezultatom 12:5.

Već posle prve dve četvrtine ekipa Dejana Savića je akumulirala vođstvo od 7:1, ali je "prespavala" treću deonicu što s gosti iskoristili i taj deo igre dobili rezultatom 3:0.

U poslednjoj četvrtini vaterpolisti Zvezde ponovo su, kao i u prva dva perioda, odigrali maksimalno ozbiljno i angažovano, pa su taj deo igre rešili u svoju korist rezultatom 5:1.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Sava Ranšelović sa 4 gola, dok se kod gostiju istakao Kolar sa 3.

Radnički je u Splitu deklasirao Jadran rezultatom 15:4.

Strateg Šumadinaca Uroš Stevanović iskoristio je ovaj meč kao još jednu pripremu za kvalifikacionu fazu Ligu šampiona, ali i da pruži zasluženi odmor najiskunijim igračima, posle podviga u drugoj rundi najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. Tako su u Kragujevcu ostali kapiten Aleksandar Ćirić, Filip Trajković, Marko Ćuk, Boris Popović i golman Zdravko Radić, a put Splita krenula podmlađena ekipa sa šesnaestogodišnjacima Nemanjom Mladenovićem i Lukom Bosićem.

Dedović i Vuksanović predvodili su goste sa po 3 gola.

Zagrebačka Mladost nanela je drugi poraz Partizanu, 16:8.

Crno-beli su samo u prvoj deonici, koja je završena rezultatom 5:4 parirali igračima domaćeg tima, koji su u nastavku pojačali ritam i druu četvrtinu rešili u svoju korist rezultatom 4:1. U nastavku meča Zagrepčani su bez mnogo problema uvećali vođstvo.

Najefikasniji u rdovima Partizana Bili su Dušan Mandić i Gavril Subotić sa po 2 gola.

Triglav regionalna liga, 4. kolo

Grupa A

Primorje - OVK Pošk 17:4

Mladost - Partizan 16:8

Jadran - Radnički Kon Tiki 4:15

AVK Branik - Budva 8:16

Tabela: Primorje 12, Radnički Kon Tiki 12, Mladost 9, Budva 6, OVK Pošk 6, Partizan Rajfazen 3, Jadran 0, AVK Branik 0.

Grupa B

Crvena zvezda - Medveščak 12:5

Primorac - Jadran 5:9

Vojvodina - Jug 3:15

Tabela: Jug 12, Jadran 9, Crvena zvezda 6, Vojvodina 4, Mornar 3, Primorac 1, Medveščak 0

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.