Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER MZT: Ne plašimo se Zvezde

Trener MZT Skoplje Emil Rajković rekao je da se njegov tim ne plaši Crvene zvezde i najavio da će u Beogradu protiv šampiona Jadranske lige igrati hrabro.

– Svi znamo ko je Crvena zvezda i koliko ubedljivo zna da igra, posebno u Beogradu. Mi se ne plašimo toga. Naprotiv, igraćemo hrabro i videćemo šta možemo da napravimo protiv jednog od naboljih timova u regionu, rekao je novinarima u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Skoplju.
MILER OPUŽIO ZVEZDU ZA DUG, ZVEZDA ODGOVORILA: Isuviše smo veliki klub… (FOTO)
Rajković je rekao da je pročitao komplimente koje je MZT dobio od trenera Crvene zvezde Dejana Radojnića i istakao da je zahvalan na tome i da može da uzvrati istom merom, budući da Zvezda i ove godine ima tim za poštovanje.
MZT ima problema sa povredama Drenovca i Marka Simonovskog.
– Drenovac se povredio u Superkupu prošlog vikenda i od tada nije igrao. Trenira sa timom, a konačnu odluku ću doneti na dan utakmice. Simonovski je imao odličnu minutažu na turniru u Kavadarcima, ali mu očigledno treba više vremena da uđe u takmičarski ritam i zato je njegov nastup neizvestan.
Trener MZT Skoplje je rekao da je njegov tim ove godine dobar, ali je dodao da neće dozvoliti da mu nametnu favoritsku ulogu u Jadranskoj ligi, jer to stvara dodatni tim na ekipu.
Rajković je rekao da je tim makedonskog šampiona spreman za novi sezonu, ali je istakao da očekuje da najbolje pruži u drugom delu sezone.
– Mi smo dobar tim, imamo kvalitetne igrače, ali ne treba zaboraviti da su to igrači koji prvi put igraju zajedno i normalno je da će im biti potrebno vreme za adaptaciju i uigravanje. Mi igramo dobru košarku i moje mišljenje da će najbolje od MZT-a moći da se vidi u drgom delu sezone, kada naša igra bude potpuno kompaktna, rekao je trener skopskog tima.
The post TRENER MZT: Ne plašimo se Zvezde appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Oštra Džikićeva kritika ABA lige: Ovo je nerazumno

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 08:45

Početak nove sezone ABA lige je, u najmanju ruku, naporan. Veliki broj utakmica u kratkom periodu ne odgovara ni jednoj ekipi, a kamoli Partizanu, koji start nove sezone dočekuje sa 15 igrača...Partizan u subotu igra u Baru protiv Mornara, da bi tri dana kasnije gostovao u Skoplju MZT-u. U Beogradu,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.