Sud: Zvezda da plati Javoru 370.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud: Zvezda da plati Javoru 370.000 evra

Crvena zvezda u narednih 15 dana moraće na račun Javora da uplati novac na ime transfera Ifeani Onjila iz leta 2013. godine, odlučio je Arbitražni sud Fudbalskog saveza Srbije.

Crveno-beli, koji se nalaze u veoma lošoj finansijskoj situaciji i koji mnogo duguju, ipak mogu da odahnu jer će za isplatu Ivanjičanima morati da spreme mnogo manji deo od ukupnog duga od 370.000 evra, budući da im je omogućeno da dug izmire na rate, prenosi "Sportski žurnal".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Pravosnažnom odlukom organa, na čijem je čelu predsednik Slobodan Pajović, utvrđeno je da je "odložnim aneksima" samo deo dugovanja došao na naplatu i to tačno utvrđen i izražen u dinarskim apoenima.

Crveno-beli nisu u postupku imali primedbi na iznos prispelih dugovanja, čime je stavljena tačka pred arbitražnim većem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.