Skandal: Navijači Galate zviždali tokom minuta ćutanja, Ataman smirivao publiku

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Navijači Galate zviždali tokom minuta ćutanja, Ataman smirivao publiku

Pre utakmica košarkaša Galatasaraja I Bešiktaša, u areni "Abdi Ipekči" odana je počast preminulom Marku Ivkoviću, navijaču Crvene zvezde, ali domaći navijači nisu ispoštovali tišinom, već su počeli da zvižde i da navijaju.

Trener Galatasaraja Ergin Ataman pokušao je domaću publiku da smiri kako bi minuta ćutanja bio ispoštovan, ali je nije naišao na razumevanje domaćih navijača koji su konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zviždali i pravili buku.

Fanovi Galate su nakon toga u glas počeli da skandiraju "Turska, Turska".

Marko Ivković Jagoda ubijen je u petak kada je Crvena zvezda gostovala Galatasaraju u Evroligi, a mladić je preminuo od uboda nožem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Skandal: Navijači Galate zviždali tokom minuta ćutanja, Ataman smirivao publiku

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014

Pre utakmica košarkaša Galatasaraja I Bešiktaša, u areni "Abdi Ipekči" odana je počast preminulom Marku Ivkoviću, navijaču Crvene zvezde, ali domaći navijači nisu ispoštovali tišinom, već su počeli da zvižde i da navijaju...Trener Galatasaraja Ergin Ataman pokušao je domaću publiku da...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.