Sjajni Avramovski za pobedu Zvezde

Izvor: Press, 28.Jul.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Avramovski za pobedu Zvezde

Odlični Avramovski, Bosančić sposoban da oplemeni igru, ali bez dovoljno snage, dezorjentisani Onjilo, vrlo korektni Lazić, nekonkretni bočni igrač, mladi golman Manojlović koji je pokazao da bi mogao da bude snaga za budućnost… To su osnovni utisci sa provere kombinovanog tima Crvene zvezde protiv Krškog. Zvezda je savladala slovenačkog drugoligaša sa, ali je u igri srpskog šampiona bilo isuviše mnogo oscilacija - 2:0 (1:0).
Grmeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Nenad Lalatović na svoje izabranike posle prvog poluvremena. Samo što su na početku susreta demonstrirali da su za klasu kvalitetniji od slovenačkog drugoligaša, momci koji se grčevito bore za minutažu spontno su počeli da smanjuju tempo, ostavivši mogućnost igračima Krškog da se istaknu. Dobar deo prvog poluvremena tako je prošao u vrlo, vrlo sporoj igri, bez i malo žara.
"Nema krvi u vama, ne vidim želju za pobedom", oglasio se Nenad Lalatović.

Pored gabaritnog sudije Anže Urbanča, koji je bio apsolutna atrakcija u Krškom, aplauze je zaslužio Makedonac Danijel Avramovski. Mladi vezista je poput Bogdana Planića debitovao golom za srpskog vicešampiona, poslavši otrovnu kilfu sa 25 metara u dalji ugao Marka Zalokara. Pored toga Avramovski se konstantno nudio, mekani pasovima levom nogom u prosor razigravao saigrače, I na momente demonstrirao da bi mogao da bude tajni adut Nenada Lalatovića.
Sa druge strane palace okrenut dole namenjen je Ifaniju Onjilu. Nigerijac je promašajima iz izglednih pozicija I nespretnim reakcijama zasmejavao publiku u Krškom. Zvezda je pored gola Avramovskog u sedmom minute imala još četiri odlične šanse, što je više nego jasan pokazatelj da bi realizacija mogla da bude jedna od osnovnih mana crveno – belih.
U ozbiljnim situacijama pred goloma domaćina nisu se istakli Karaklajić, Despotović i naravno Ifeani Onjilo.
Zvezdin strateg Nenad Lalatović oslobodio je igrače koji će se sutra nameriti na Hanover, pa nije mnogo kombinovao u nastavku. Zvezda je bila bolji rival, pa je tako odličnu akciju mladog Živkovića, koji je uneo mnogo živosti u redove našeg tima, udarcem završio Avramovski. Golman Krškog izašao je kao pobednik iz tog dvoboja sa Makedncem, ali mu u 74. minutu nije bilo spasa. Posle jednog korenera Despotović je spustio loptu do Lazića, a mladi štoper je sa desetak metara prosto zakucao loptu (odbila se od prečke) u gol Krškog.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Avramovski najbolji u pobedi Zvezde!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2014

Kombinovani tim Crvene zvezde savladao slovenačkog drugoligaša sa 2:0. Giolove postigli Avramovski I Lazić, a mladi Makedonac ostavio ubedljivo najjači utisak. Dobro se kretao i mekanim pasovima levom nogom razigravao saigrače... ..Odlični Avramovski, Bosančić sposoban da oplemeni igru, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.