Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE KARTE NA TALONU: Rodić spreman za Krasnodar, veliki borac uz Donalda na sredini (SASTAV)

Neće mnogo menjati tim Vladan Milojević pred revanš meč Lige Evrope sa Krasnodarom, ipak Delije raduje povratak levog beka, na sredini jedina veća promena.

Nije mogao u Krasnodaru na teren, ali ne želi Milan Rodić da preskoči večerašnji spektakl od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitic’ i odlučujuću bitku za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Kako saznaje HotSport, defanzivac bi trebalo da se nađe u startnoj postavi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde, prvi put posle revanša sa Spartom iz Praga kada je polomio mali prst na nozi.
Lekari su zahtevali jos nekoliko dana pauze, ali je levi bek prelomio i posle juče odrađenog treninga saopštio „komadantu“ Vladanu Milojeviću da može na megdan Rusima. Bandaž malog prsta, postavljanje zaštitnika je obavezno i dokle se izdrži pored aut linije. Ova dobra vest automatski šalje na klupu Dušana Anđelkovića, a kapitensku traku nosiće Mičel Donald. U vezi će imati podršku Marka Gobeljića, koji je prvi put starter u Evropi.
Pošto je zbog kartona ‘odsutan’ Damjan Le Talek, pored Vujadina Savića ulogu štopera dobiće Abraham Frimpong, pre Srđana Babića, koji se nije snašao u prvom meču. Ostale uloge ostaju ne promenjene i ponovo Nemanja Radonjić ima prednost u odnosu na imenjaka Milića.
Projektovani sastav: Borjan – Stojkovic, Savić, Frimpong, Rodić – Gobeljić, Donald, Kanga – Srnić, Radonjić – Boaći.
The post SVE KARTE NA TALONU: Rodić spreman za Krasnodar, veliki borac uz Donalda na sredini (SASTAV) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.