Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA OČEKIVATI U MITROVICI? Crveno-beli su nadomak titule, ali…

Iako Crvena zvezda vodi sa 2:0 u finalnoj seriji ABA j.t.d. lige, iz tabora šampiona poručuju da ništa nije gotovo.

Sutra od 20:30h u Sremskoj Mitrovici se igra treći meč finala regionalnog takmičenja u kom bismo već tada mogli da dobijemo ime pobednika ABA j.t.d. lige za ovu sezonu.
To će biti tim Crvene zvezde ukoliko dođe do trijumfa nad Mega Leksom, ali iz tabora kluba sa Malog Kalemegdana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poručuju da to neće biti tako lako.
– Igra iz drugog meča je recept za naredni, iako sam siguran da se Mega neće predati. Očekujem još žešći otpor ekipe domaćeg tima u Sremskoj Mitrovici – rekao je plejmejker Stefan Jović.
FIBA PRESEKLA: Povučeno priznanje ABA lige
Mladi Marko Gudurić smatra da će treći meč biti najlakši za crveno-bele, ali i očekuje do sada najbolje izdanje tima Dejana Milojevića.
– I druga utakmica je bila teška, ali smo imali ozbiljan pristup. Idemo bez euforije u Sremsku Mitrovicu, očekujemo težak meč, ali ćemo igrati agresivno. Znala je Mega mnogo puta da iznenadi ove sezone na svom terenu – zaključio je Gudurić. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIJAMA SE DOPADA: ‘Radonjizam’ se nastavlja ulicom u Zagrebu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016

Večeras se igra možda i poslednja utakmica u ovoj sezoni ABA j.t.d. lige, u kojoj je Crvena zvezda još jednom potvrdila svoj veliki uspon poslednjih godina.. . Crvena zvezda nalazi se nadomak odbrane šampionskog prstena u regionalnoj košarkaškoj ligi, priliku za to imaće večeras kada od 20:30h...

Nastavak na HotSport.rs...

FOTOGALERIJA: Simonović ovoga puta nije morao da ‘ukrade’ pehar, prstenje na rukama Mitrovića i drugara

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2016

Crvena zvezda je odbranila naslov najboljeg tima na Jadranu, a po drugi put na gostujućem terenu.. . Pre svega, trebalo bi čestitati košarkašima Mega Leksa koja je bila apsolutni hit regionalnog takmičenja. Borili su se lavovski protiv daleko iskusnijeg tima Crvene zvezde, ali nisu uspelid a zaustave...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.